Kategorije

Top-Ponudba
Tehnika & elektronika
Gospodinjstvo
Šport & prosti čas
Avtomobilizem
Male živali
Dom&vrt
Za otroke
Živila

Najcena Android App

Ugodnosti & akcije zmeraj z mano!

Cene in akcije zmeraj s seboj! Naloži in preizkusi Android aplikacijo brezplačno.

O podjetju

 

Marketing in informacije:

marketing@najcena.si

(POZOR: Nismo prodajalci! Za Vas primerjamo cene.)

Naj splet d.o.o., Kidričeva ulica 24 b, 3000 Celje
www.najcena.si, info[@]najsplet.eu

 

ID ZA DDV: SI13652737
MATIčNA šT: 3505081000
IBAN SI56 3300 0000 3138 135 (Addiko Bank d.d.)

 


 

PRAVNO OBVESTILO

 

Podjetje Naj splet d.o.o. s projektom najcena izvaja neodvisne tržne raziskave in analize gibanja cen izdelkov in storitev (v nadaljevanju: produktov) na področju Republike Slovenije in na področju držav JV Evrope. Z bazo pridobljenih podatkov izvajamo analize za ugotovitev potrošniških navad kupcev. Analize pripomorejo k natančnemu načrtovanju pospeševanja prodaje. Nekatere splošnojavne rezultate objavljamo tudi v svojem sistemu najcena.si »Moj nakupovalni vodnik«.

 

Spletni portal najcena.si »Moj nakupovalni vodnik« ni spletna trgovina. Produktov, ki so objavljeni ne prodajamo. Kupite jih lahko pri ponudniku produktov, ki so objavljeni pri posameznem produktu. Spletni portal najcena.si »Moj nakupovalni vodnik« predstavlja ponudbo produktov podjetij iz Slovenije na enostaven in pregleden način.


Pridobivanje podatkov poteka avtomatizirano in ročno. Avtomatsko preko avtomatiziranih sistemov za komunikacijo med našim in sistemom ponudnika. Ročna pa preko vnosov podatkov pridobljenih iz popisov, informacij iz reklamnega materiala in samih uporabnikov sistema.

Pri nekaterih produktih iz segmenta Živila , Gospodinjstvo in Osebna nega trgovcev E.LECLERC, EUROSPIN, HOFER, INTERSPAR, LIDL, MERCATOR, TUŠ in HURA je možen je časovni zamik zaradi pridobivanja slikovnega materiala.

 

Zahvaljujemo se vsem ponudnikom, ki so nam posredovali podatke potrebne za objavo njihovih izdelkov.

 

 

Obrazložitev glede cen, ki so objavljene na najcena.si »Moj nakupovalni vodnik«:

 

Objavljena cena na produktu je enaka objavljeni najnižji cena na produktu v katalogu ponudnika. Smatramo, da se kot potrošnik obnašate racionalno in da ste član lojalnostnih klubov posameznega ponudnika, v kolikor želite izkoristiti priložnost kupovati po najugodnejših pogojih – ceni.
Morebitni popusti, ki izhajao iz lojalnostnih klubov, popusti za upokojence, dnevna znižanja za posamezen artikel in podobno, niso upoštevani.

Slike so lahko simbolne in ne odražajo zmeraj dejanskega stanja produkta. Vsako nepopblaščeno kopiranje vsebin, delno ali v celoti, predstavlja hujšo obliko kršitve in bo kazensko preganjano.

 

 

Obrazložitev vsebin, cen in nakupovalnih mest (poslovalnicah) posameznih ponudnikov v rubrikah Živila, Gospodinjstvo in Osebna nega po abecednem vrstne redu:

 

E.LECLERC
Objavljena nižja cena na izdelku je z upoštevanim bonusom. Razliko med višjo in nižjo ceno imenovano bonus, prejme kupec v obliki dobroimetja na blagajniškem računu. Kupec ob nakupu plača izdelek po ceni , ki je objavljena zgoraj, razlika do nižje cene pa se mu v obliki dobropisa natisne na blagajniški račun. Kupec lahko prejeto dobroimetje vnovči že naslednji dan v poslovalnici E-LECLERC. Imetniki kartice E.LECLERC pa ob predložitvi kartice dobijo na višino bonusa še dodatnih 15% od vrednosti bonusa. Ta vrednost ni prikazana v prikazu cen na www.najcena.si . Opozarjamo vas, da bonus in dobroimetje na kartici lahko vnovčite samo v E.LECLERC centru kjer ste ga pridobili. Ni možno bonusa prejetega v Mariboru vnovčiti v Ljubljani in obratno. Kartico E.LECLERC pridobite takoj na informacijah ob predložitvi osebnega dokumenta brezplačno. Več o pogojih poslovanja si lahko preberete na tej povezavi

Ljubljana: Rudninis d.o.o., Jurčkova cesta 225, 1000 Ljubljana

Maribor: Maridis d.o.o, Tržaška cesta 67a, 2000 Maribor

 

EUROSPIN
Fotografije izdelkov ponudnika EUROSPIN objavljene na spletnem portalu www.najcena.si so namenjene izključno prikazu izdelkov tega ponudnika.

 

HOFER
Objavljamo izdelke iz rubrik: trajno znižani izdelki, novi izdelki, sveže meso in mesni izdelki, sadje in zelenjava . Fotografije izdelkov ponudnika HOFER objavljene na spletnem portalu www.najcena.si so namenjene izključno prikazu izdelkov tega ponudnika. V kolikor se določen izdelek iz sortimenta ponudnika HOFER pojavi še pri kakšnem ponudniku je fotografija pridobljena ali ustvarjena iz neodvisnega vira.

 

INTERSPAR
Fotografije izdelkov trgovskih znamk ponudnika INTERSPAR objavljene na spletnem portalu www.najcena.si so namenjene izključno prikazu izdelkov tega ponudnika. V kolikor se določen izdelek iz sortimenta ponudnika pojavi še pri kakšnem ponudniku, je fotografija pridobljena ali ustvarjena iz neodvisnega vira. Cene navedene na spletnem portalu www.najcena.si veljajo v hipermarketih INTERSPAR. Za nakup po objavljeni nižji ceni v katalogu ali drugem reklamnem oglasu ponudnika je potrebno v določenih primerih biti član SPAR PLUS-a. Kot uporabnik kartice SPAR PLUS ste deležni številnih ugodnosti, določenih nižjih cen in drugih ugodnosti, ki jih spletni portal www.najcena.si ne preračunava in ne prikazuje. Kartico dobite brezplačno z izpolnjeno prijavnico na prodajnih mestih ponudnika INTERSPAR.

LIDL
Objavljamo izdelke iz rubrik: trajno znižano , novo v ponudbi , Lidlove blagovne znamke . Fotografije izdelkov ponudnika LIDL objavljene na spletnem portalu www.najcena.si so namenjene izključno prikazu izdelkov tega ponudnika. V kolikor se določen izdelek iz sortimenta ponudnika LIDL pojavi še pri kakšnem ponudniku , je fotografija pridobljena ali ustvarjena iz neodvisnega vira.

MERCATOR
Objavljamo izdelke iz rubrike : trajno nizke cene . Fotografije izdelkov trgovskih znamk ponudnika MERCATOR objavljene na spletnem portalu www.najcena.si so namenjene izključno prikazu izdelkov tega ponudnika. V kolikor se določen izdelek iz sortimenta ponudnika MERCATOR pojavi še pri kakšnem ponudniku , je fotografija pridobljena ali ustvarjena iz neodvisnega vira. Cene navedene na spletnem portalu www.najcena.si veljajo v hipermarketih Mercator ne pa tudi za spletno trgovino ponudnika www.mercator.si. Za nakup po objavljeni nižji ceni v katalogu ponudnika je potrebno v določenih primerih biti član kluba "Uživajmo zdravo" in ali biti imetnik kartice MERCATOR PIKA ipd. Kot uporabniki kartice MERCATOR PIKA ste deležni številnih ugodnosti, določenih nižjih cen in dobropisov v bonusnem obdobju, ki jih spletni portal www.najcena.si ne preračunava in ne prikazuje. Kartico dobite brezplačno z izpolnjeno prijavnico na prodajnih mestih ponudnika MERCATOR.

TUŠ
Fotografije izdelkov trgovskih znamk ponudnika TUŠ objavljene na spletnem portalu www.najcena.si so namenjene izključno prikazu izdelkov tega ponudnika. V kolikor se določen izdelek iz sortimenta ponudnika TUŠ pojavi še pri kakšnem ponudniku, je fotografija pridobljena ali ustvarjena iz neodvisnega vira. Cene navedene na spletnem portalu www.najcena.si veljajo v hipermarketih TUŠ. Za nakup po objavljeni nižji ceni v katalogu ponudnika je potrebno v določenih primerih biti član TUŠ KLUB-a .. Kot uporabnik kartice TUŠ KLUB ste deležni številnih ugodnosti, določenih nižjih cen in ugodnosti kot so brezplačne minute telefoniranje pri TUŠMOBIL itd, ki jih spletni portal www.najcena.si ne preračunava in ne prikazuje. Kartico dobite brezplačno z izpolnjeno prijavnico na prodajnih mestih ponudnika TUŠ.