Kategorije

Top-Ponudba
Tehnika & elektronika
Gospodinjstvo
Šport & prosti čas
Avtomobilizem
Male živali
Dom&vrt
Za otroke
Živila

Najcena Android App

Ugodnosti & akcije zmeraj z mano!

Cene in akcije zmeraj s seboj! Naloži in preizkusi Android aplikacijo brezplačno.

Pomoč uporabnikom


Najcena.si je vaš nakupovalni vodnik. Na njem najdete različne produkte, njihove ponudnike in cene. Produkte lahko dodajate na svoj nakupovalni listek in ga izpišete. Najcena.si vam lahko samodejno preračunava možnosti za najboljši nakup. Najcena vsebuje veliko število produktov vendar vseh ne prikazuje. Prikazuje samo tiste produkte ponudnikov za katere lahko zagotavlja pravilne cene.


NAVODILA ZA UPORABO NAJCENA.SIIskanje produktov - poteka na več načinovZ UPORABO MENIJEV

Za grobo opredelitev uporabimo osnovni meniji zgoraj. Izbira aktivira klasični levi meni, ki lahko ima več podmenijev, ki se odpirajo na zahtevo.

V določenih kategorijah produktov lahko za natančnejše iskanje (ožanje izbora) uporabimo filter "Išči po lastnostih". S klikom na posamezno/e lastnost/i in klikom gumba "Najdi" se nam pokaže izbor produktov, ki ustrezajo nastavitvam filtra.


Z UPORABO ISKALNIKA

Iskanje z iskalnikom (nahaja se pod zgornjim menijem, polje "Kaj želite kupiti?")

Vnesemo iskan produkt in med vnosom se odpre do 15 najverjetnejših zadetkov glede na vnos. V kolikor ne izberemo katerega od ponujenih produktov po vnosu pritisnemo "ENTER" ali gumb "Najdi". Sledi izpis zadetkov.Kaj lahko počemo na nivoju produkta?Na nivoju produkta vidimo podrobnosti produkta. Vidimo tudi vse ponudnike, ki produkt ponujajo ter njihove cene (več o cenah najdete v pravnem obvestilu).


OCENA PRODUKTA IN PONUDNIKA

Produkte in ponudnike lahko ocenjujemo (sive/modre zvezdice) tako za kliknemo eno izmed 5 zvezdic. Prva iz leve je najnižja ocena, zadnja je najvišja.


PRIMERJAJ PODOBNE - ta možnost je na voljo zgoraj desno na nivoju prodkta. Izbira nas preusmeri v skupino v katero produkt spada in nam ponudi krčenje izbora s filtrom (v kolikor je filter v tej skupini aktiven)


NA VOLJO SO SLEDEČA ORODJA:


OPOMNIK NA CENO - s prijavo in vnosom emaila in željene cene bomo o padcu cene na/pod vnešeno ceno obveščeni.

DODAJ NA LISTEK - produkt dodamo na nakupovalni listek, ki ga kasneje lahko izpišemo. Produkte vidimo levo v sekciji "Moj račun in listek" tik pod levim menijem. V kolikor smo registriran uporabnik in smo prijavljeni v sistem se nam listek samodejno shranjuje. (opomba: na listku so samo aktivni artikli. V kolikor je produkt od časa, ko je bil dodan do trenutka ogleda shranjenega listka potekel, se produkt več ne vidi. Ponovno se pojavi ko postane aktiven - ko dobi vsaj enega ponudnika)

NAPIŠI MNENJE - Tukaj lahko napišmo mnenje o produktu. Skrbnik ga bo v primeru ustreznosti takoj po pregledu objavil.


Ob pozameznem ponudniku imamo opcijo SPOROČI CENO, kjer lahko sporočimo napačno objavljeno ceno. Odpre se okence kamor vpišemo pravo ceno in kraj kjer smo jo zasledili. Skrbnik bo ceno preveril pri ponudniku in jo popravil.MOJ NAKUPOVALNI LISTEKMali nakupovalni listek (nahaja se na levi strani pod menijem)
mali listek


Produkt lahko povsod z gumbom "dodaj na listek" dodamo na nakupovalni listek. V kolikor smo prijavljeni s svojim uporabniškim imenom se listek shrani. Na listku so samo produkti, ki so trenutno v ponudbi pri vsaj enem ponudniku. Listek in količino produktov urejamo na naslednjem koraku (veliki listek) s klikom na gumb "natisni listek".

Veliki nakupovalni listek (do njega prispemo iz malega listka s klikom na gumb "natisni listek")
Na velikem listku lahko urejamo količino posameznega produkta in spremljamo trenutne cene pri posameznih ponudnikih kjer je produkt aktiven. Listek lahko s pritiskom na gumb "Izpiši nakupovalni listek" izvozimo v PDF ali ga natisnemo s tiskalnikom. Uporabimo eno izmed spodnjih ikon.
veliki listek
     natisni        PDF
 Natisni listek    Izvozi v .pdf


OGLEJTE SI VIDEO POMOČ
video pomoc

Kaj lahko počnete z najceno?

Dodajanje izdelkov na nakupovalni listek.

Oglejte si videopomoč.